Onze klantenservice ondervindt momenteel technische problemen en is daardoor mogelijk moeilijk bereikbaar. We werken hard aan een snelle oplossing. Onze excuses voor het ongemak.
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
Back

Behang

Vanaf € 14,95

Maak jouw interieur helemaal af met gepersonaliseerd behang van Drukzo! Kleed jouw woonkamer of kantoor nu geheel in stijl af. Kies voor een mooie foto of een uitvergroot logo. Ben je de kale muren zat? Met dit behang zit je met een middagje werk de rest van je werktijd midden in de jungle, kijk je uit op de skyline of lees je de meest inspirerende quotes iedere dag opnieuw. Drie soorten behang leverbaar, levering vanaf 3 werkdagen!

 • Full color bedrukt
 • Matte en lichte structuur
 • 3 unieke soorten
 • Perfect voor binnen gebruik
 • Bepaal je eigen formaat
Toon meer

Houd bij het opmaken van het bestand voor jouw behang rekening met de volgende aanleverspecificaties. Klik op een instructie voor meer informatie.

 1. Minimale resolutie is 150 dpi.
 2. Houd een veiligheidsmarge van 10 mm aan.
 3. Voeg 5 mm afloop toe.
 4. Gebruik CMYK als kleurmodus.
 5. Lever jouw bestanden aan in gesloten, drukklare bestandsformaten.
Toon alle aanleverspecificaties

Voor het opmaken van het bestand voor jouw behang kun je gebruik maken van onze handige werktekeningen. Hieronder vind je de meest gebruikte werktekeningen voor dit product:

Behang per m2 pdf Adobe indesign
Bekijk alle werktekeningen voor behang

Hieronder vind je de belangrijkste specificaties:

1 Kies je materiaal

Afneembaar

Vinyl met papier backing 300g is een mix van vinyl met een papieren backing. Dit materiaal is milieu vriendelijk en eenvoudig af te nemen met een vochtige doek. De maximale breedte per strook is 126 cm voor deze materiaal soort. Het maximale oppervlak dat je per strook kunt bestellen is 25m2.

Afneembaar

Kleurkrachtig

Airtex 330g is een scheur- en vlek bestendig. Het materiaal heeft ten opzichte van het traditionele papier behang een grotere kleurkracht, om beeld beter over te brengen. De maximale breedte per strook is 496 cm voor deze materiaal soort. Het maximale oppervlak dat je per strook kunt bestellen is 25m2.

Kleurkrachtig

Milieuvriendelijk

Airtex PVC vrij 270g is uiterst milieuvriendelijke en scheur vast! Deze materiaalsoort is de juiste keus als milieu bij jouw hoog in het vaandel staat. Het materiaal heeft een grijze achterzijde. De maximale breedte per strook is 316 cm voor deze materiaal soort. Het maximale oppervlak dat je per strook kunt bestellen is 25m2.

Milieuvriendelijk

Maak hierboven je keuze

We hebben de meest gekozen opties hierboven voor je neergezet. Maak hierboven je keuze om verder te gaan.

2 Welke formaat wil je?

Doorgaan

Let op: We adviseren je om altijd 10cm extra aan iedere zijde te bestellen. Omdat de meeste muren niet perfect recht zijn. Als je jouw design graag op 1 strook gedrukt wilt hebben, dan adviseren we je ontwerp binnen de maximale print breedte van de materiaalsoort te houden. Als je jouw design breder aanlevert dan de maximale print breedte, dan wordt jouw ontwerp over 2 of meerdere stroken gedrukt. De maximale print breedte verschilt per materiaal. Namelijk: Airtex 330g: 496cm, Airtex PVC vrij 270g: 316cm en Vinyl 300g (papier backing): 126cm.

Vul hiernaast de breedte en hoogte in centimeters in, dan berekenen we automatisch het aantal vierkante meter. De minimale afmeting is 25 x 25 cm en maximaal 25m2.

3 Kies de oplage

LET OP! De prijs wordt weergegeven per ontwerp. Heb je meerdere ontwerpen? Voeg dan meerdere artikelen toe aan je winkelwagen en upload je ontwerp per artikel. Staat je gewenste oplage niet in het rijtje? Vraag een offerte aan.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
14 15 20 25 30 35 40 50 60 70 80 90 100

Staat je gewenste oplage er niet bij?

Wil je een oplage die niet staat aangegeven? Vul hieronder in hoeveel stuks je wilt en we selecteren de beste optie voor je!

4 Kies de uiterlijke levertijd

Staat je gewenste oplage er niet bij?

Wil je een oplage die niet staat aangegeven? Vul hieronder in hoeveel stuks je wilt en we selecteren de beste optie voor je!

Controleer jouw bestelling hieronder

Kies de materiaalsoort voor jouw product:

Omvang:

Oplage:

Uiterlijke Levertijd:

Ga verder

Weet je zeker dat je geen snellere levering wilt?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Profiteer van aanbiedingen en deals!

Drukzo
 • Certificaat Thuiswinkel Waarborg
 • Certificate Ecommerce Europe Trustmark
 • Ideal
 • Paypal
 • master
 • American Express
 • Mastercard
 • Klarna