De actiecode is toegevoegd aan je winkelmandje Onze productiemachine voor dit product is in onderhoud. Alle bestellingen zullen tussen de 5 en 7 dagen later geleverd worden dan de aangegeven levertijd.
Alle producten
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
500,000+ happy customers 500.000+ tevreden klanten
100% tevredenheid 100% tevredenheid
Beste prijs gegarandeerd Beste prijs gegarandeerd
Altijd hulp op maat Altijd hulp op maat
trustpilot
4.5

Bedrukte drinkwaren

Wist je dat het menselijk lichaam tussen 50 en 75% uit water bestaat? Blijf gehydrateerd!

50 Sirius waterfles nu voor € 164,43

Witte Flessen

Heb je haast?

Bekijk onze snelste levering

Wat drink jij voor kop thee?

Draagbare drinkwaren

Waterflessen

Draagbare drinkwaren

Waterflessen

Blijf gehydrateerd met onze draagbare waterflessen. Vanwege de strakke deksel is lekken onmogelijk, wat ze perfect maakt om in je tas te bewaren. Dit is het product om weg te geven op evenementen waar iedereen vergeet om water te drinken.

Drinkingbottles

Hou het warm

Thermoflessen

Hou het warm

Thermoflessen

Tijdens een wandeling, op werk of in de metro, een warm drankje is een must. Neem jouw warme drankje overal mee naar toe met onze thermofles. Ze hebben een speciaal gietsysteem dat ervoor zorgt dat je, ongeacht de gelegenheid, je drankje niet morst. De thermofles is ook geweldig in een goodiebag.

Begin met bestellen

Drink aan je bureau

Mokken

Drink aan je bureau

Mokken

Een goede werkdag start altijd met een kop koffie of thee, maar een geweldige werkdag start met je eigen gepersonaliseerde mok. Bestel je eigen mok en plaats er een foto, logo of eigen ontwerp op. Het is een onconventionele manier om je werknemers te verassen of naamsbekendheid te vergaren bij je zakelijke partners.

Mugs (Modular)

Sport

Waterflessen

Sport

Waterflessen

Als je een sportief type bent, hebben wij de fles voor al je wensen. Een waterfles voor tijdens je workout en een shaker voor erna. Beide zijn stijlvolle accessoires die passen bij je sporttenue en met de meegeleverde riemen zijn ze uiterst handig om mee te nemen.

Sportbottles & Shakers (Home Modular)

Avonddrankjes

Glazen

Avonddrankjes

Glazen

Proost op jou! Als jij het heerlijk vindt om met een lekker drankje tot rust te komen na een lange werkdag, dan hebben wij het perfecte glas voor jou. Van frisdrank tot aan whisky, de keuze is aan jou. Ze zijn tevens de perfecte accessoire voor je volgende bedrijfsfeest.

Glassware

Meest populair
in Amerika

Perfect voor elke workout
Beschikbaar in vele kleuren
Geleverd met de snelheid van de bliksem

Heb je haast?

Bekijk onze snelste levering

De Psychologie van Wederkerigheid – Relatiegeschenken en Goodies

Bij elke succesvolle marketingstrategie wordt handig gebruik gemaakt van psychologie. Marketeers proberen in het hoofd van potentiële klanten te kruipen om zo te zien wat de beste manier is om ze iets te verkopen en merksupporter te maken. Een erg krachtige manier om klanten betrokken te maken is door gebruik te maken van de kracht van wederkerigheid.
Lees meer
  • Snelle levering en goede klantenservice

    Jasper van Leeuwen
  • Ik heb een klein bedrijfje in Graphic Design en gebruik deze website al langer om de flyers, banners etc van mijn klanten te bestellen. Echt tevreden. En geen robot aan de lijn bij problemen.

    Elvira Beyens
  • Lage prijs in combinatie met perfecte service: - duidelijke website - goede workflow - digitale en handmatig gecontroleerde drukproef - levering conform afspraak - goede kwaliteit drukwerk Volgende keer zeker weer!

    Pim
Start chat

Ik regel alles,
bestel via mij!

or