De actiecode is toegevoegd aan je winkelmandje Onze productiemachine voor dit product is in onderhoud. Alle bestellingen zullen tussen de 5 en 7 dagen later geleverd worden dan de aangegeven levertijd.
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
500,000+ happy customers 500.000+ tevreden klanten
100% tevredenheid 100% tevredenheid
Beste prijs gegarandeerd Beste prijs gegarandeerd
Altijd hulp op maat Altijd hulp op maat
trustpilot
4.5

Bedrukte drinkwaren

Wist je dat het menselijk lichaam tussen 50 en 75% uit water bestaat? Blijf gehydrateerd!

50 Sirius waterfles nu voor € 174,99

Witte Flessen

Are you in a hurry?

Bekijk onze snelste levering

Wat drink jij voor kop thee?

Draagbare drinkwaren

Draagbare drinkwaren

Waterflessen

Draagbare drinkwaren

Waterflessen

Blijf gehydrateerd met onze draagbare waterflessen. Vanwege de strakke deksel is lekken onmogelijk, wat ze perfect maakt om in je tas te bewaren. Dit is het product om weg te geven op evenementen waar iedereen vergeet om water te drinken.

Drinkingbottles
Hou het warm

Hou het warm

Thermoflessen

Hou het warm

Thermoflessen

Tijdens een wandeling, op werk of in de metro, een warm drankje is een must. Neem jouw warme drankje overal mee naar toe met onze thermofles. Ze hebben een speciaal gietsysteem dat ervoor zorgt dat je, ongeacht de gelegenheid, je drankje niet morst. De thermofles is ook geweldig in een goodiebag.

Begin met bestellen
Drink aan je bureau

Drink aan je bureau

Mokken

Drink aan je bureau

Mokken

Een goede werkdag start altijd met een kop koffie of thee, maar een geweldige werkdag start met je eigen gepersonaliseerde mok. Bestel je eigen mok en plaats er een foto, logo of eigen ontwerp op. Het is een onconventionele manier om je werknemers te verassen of naamsbekendheid te vergaren bij je zakelijke partners.

Mugs (Modular)
Sport

Sport

Waterflessen

Sport

Waterflessen

Als je een sportief type bent, hebben wij de fles voor al je wensen. Een waterfles voor tijdens je workout en een shaker voor erna. Beide zijn stijlvolle accessoires die passen bij je sporttenue en met de meegeleverde riemen zijn ze uiterst handig om mee te nemen.

Sportbottles & Shakers (Home Modular)
Avonddrankjes

Avonddrankjes

Glazen

Avonddrankjes

Glazen

Proost op jou! Als jij het heerlijk vindt om met een lekker drankje tot rust te komen na een lange werkdag, dan hebben wij het perfecte glas voor jou. Van frisdrank tot aan whisky, de keuze is aan jou. Ze zijn tevens de perfecte accessoire voor je volgende bedrijfsfeest.

Glassware

Meest populair
in Amerika

Perfect voor elke workout
Beschikbaar in vele kleuren
Geleverd met de snelheid van de bliksem

Are you in a hurry?

Bekijk onze snelste levering

De Psychologie van Wederkerigheid – Relatiegeschenken en Goodies

Bij elke succesvolle marketingstrategie wordt handig gebruik gemaakt van psychologie. Marketeers proberen in het hoofd van potentiële klanten te kruipen om zo te zien wat de beste manier is om ze iets te verkopen en merksupporter te maken. Een erg krachtige manier om klanten betrokken te maken is door gebruik te maken van de kracht van wederkerigheid.
Lees meer
Trustpilot Banner
  • Dit jaar ons jubileum feest en voor het zesde jaar op rij een vlag besteld. Wij zijn nog steeds zeer tevreden over de service en kwaliteit van Drukzo, goede communicatie en snelle levering voor een nette prijs. Quinten heeft mij enorm geholpen en er voor gezorgd dat ondanks wat kleine problemen de vlag toch op tijd geleverd kan worden. Ik maak elk jaar traditioneel een vlag met oldschool paint, waardoor de kwaliteit en de resolutie enorm laag zijn en het aangeleverde bestand vaak niet meer dan 200kb is, dat Drukzo er nog zo'n mooie vlag van kan maken blijft voor ons verbazingwekkend. Wij hopen in de toekomst nog vele mooie vlaggen bij jullie te mogen bestellen en hopen dat jullie je elk jaar nog steeds bescheuren over onze bizarre ontwerpen en namen van ons Norg avontuur. Bedankt voor de mooie jaren, Groeten Team Norg.

    Elmo
  • Ik ben zeer tevreden over de hulpvaardigheid die ik heb ontvangen. Ik moest snel een bestelling in orde maken. Er waren voor mij een aantal onduidelijkheden. Die onduidelijkheden werden stapsgewijs met me doorgenomen met zeer veel geduld. (ik heb zelf minder geduld) Fijn dat het zo kon en ik geef mijn ervaring graag door.

    Marion Smith
  • Ik bestel veel marketing materiaal bij Drukzo, al jaren. Ik ben super tevreden over de service en de kwaliteit. Ik had nu per ongeluk iets enkel bedrukt besteld terwijl het dubbel bedrukt moest zijn, dit werd opgepikt door Quinten Bauwens en dus niet zomaar voor lief genomen en gedrukt. Dat is super fijn, want aan enkele bedrukking had ik in dit geval niks gehad! Het is opgelost zonder enige moeite of bijbetaling. Geweldig! Bedankt Quinten & Drukzo!

    Maaike Van Der Veen - de Breed

Wat weerhoudt je ervan om vandaag te bestellen?

Uw naam

E-mailadres

Bedankt voor je feedback! Deze enquête is anoniem.

Kunnen we je ergens mee helpen? Ga dan naar deze pagina

Need help?