De actiecode is toegevoegd aan je winkelmandje Onze productiemachine voor dit product is in onderhoud. Alle bestellingen zullen tussen de 5 en 7 dagen later geleverd worden dan de aangegeven levertijd.
Alle producten
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
 • Supersnelle levering
 • 1000+ Bedrukte producten
 • 5-sterren Klantenservice

Bedrukte PVC banners

Wordt opgemerkt op een grootse manier! Wij hebben alle indoor en outdoor banners voor je, in standaard en eigen formaten.

 • Levering op volgende dag beschikbaar
 • Verkrijgbaar in elk formaat
 • FSC recycled certified materials

1 Spandoeken met eigen formaat nu voor € 16,95

1 spandoek van 1 vierkante meter met zoom en ringen om de 30 cm

Heb je haast?

Bekijk onze snelste levering

Waar heb jij een spandoek voor nodig?

Bedrijfsopening - Eenmalig gebruik

Budget PVC

Bedrijfsopening - Eenmalig gebruik

Budget PVC

Kies in dat geval voor Budget PVC! Niet-herbruikbaar 440grams stof is perfect voor het geval je de spandoek maar eenmalig wilt gebruiken en kan zowel indoor als outdoor gebruikt worden. Dit spandoek werkt het beste wanneer je hem aan een muur wilt hangen en wanneer er niet al te veel wind staat.

Budget PVC

Jaarlijks evenement - Gebruik meerdere keren

Standaard PVC Spandoek

Jaarlijks evenement - Gebruik meerdere keren

Standaard PVC Spandoek

Kies dan voor onze Standaard PVC Spandoek! 510 Grams PVC-stof is perfect wanneer je het spandoek meerdere keren wilt gebruiken en kan indoor en outdoor gebruikt worden. Dit spandoek werkt het beste als deze aan een muur wordt opgehangen en wanneer er niet al te veel wind staat.

Standard PVC

Festival - Waar het winderig wordt

Windbestendig mesh

Festival - Waar het winderig wordt

Windbestendig mesh

Kies dan voor onze Windbestendige Mesh Banner! De geperforeerde 270 grams mesh-stof is perfect voor wanneer je de banner op een winderige locatie wilt gebruiken en de banner niet aan een muur of bord wordt gehangen.

Mesh banner

Voor alle gelegenheden - Als je om het milieu geeft

Gerecyclede ProPES

Voor alle gelegenheden - Als je om het milieu geeft

Gerecyclede ProPES

Kies dan voor onze gerecyclede ProPES Spandoeken! 225 Grams spandoek is gemaakt van gerecycled materiaal en is zo minder schadelijk voor het milieu dan de standaard PVC spandoeken.

Propes banner

Spandoeken zijn er in alle vormen en maten

Eigen formaat

Eigen formaat spandoeken zijn een goeie oplossing als je een gek formaat nodig hebt. Dus pak je meetlat en bedruk een spandoek op exact jouw formaat.

Bestel nu

Onze populaire maten

We houden ervan om drukwerk bestellen zo makkelijk mogelijk te maken. Daarom hebben we onze meest populaire spandoekmaten alvast voor je geselecteerd!

Bestel nu

6 Creatieve manieren om PVC Spandoeken te gebruiken

Er zijn veel creatieve manieren om met goedkope spandoeken echt op te vallen tijdens je volgende marketingcampagne. Hier zijn een aantal toffe voorbeelden die je zeker zullen inspireren tijdens het creëren van je eigen spandoeken:
Lees verder

Laat jouw innerlijke ontwerper los

Kies uit een van onze 1.000 aantrekkelijke ontwerpen die super makkelijk zijn aan te passen!

 • Super ervaring met Drukzo.nl Kreeg na controlle door dat 1 van de foto's voor op de roll-up banner korrelig zou kunnen worden omdat de resolutie niet goed genoeg was. Via de chat ben ik PERFECT geholpen door Rosanne, die de slechte afbeelding voor mij heeft vervangen. Echt een aanrader!

  Rene de Regt
 • ik heb de ondersteuning voor het maken van het product geweldig gevonden ook het product is ver boven mijn verwachting voor een eenmalig gebruik ziet het er fantastische uit kan dankzij drukzo met trots mijn eigen ontwerp bekijken als spandoek

  Sonja Stroosnijder
 • Flyers besteld en in het verleden banners. Prima kwaliteit en snelle service. Bij vragen wordt je altijd snel geholpen, erg prettig. Prijs-kwaliteit verhouding is prima. Ik ben een tevreden klant.

  Nienke Dijkstra

#helloprinted

Hey! Wij vinden het fantastisch om jouw waanzinnige ontwerpen op social media te zien, dus vergeet ons niet te taggen en gebruik #helloprinted om te worden vermeld!

Start chat

Ik regel alles,
bestel via mij!

or