De actiecode is toegevoegd aan je winkelmandje Onze productiemachine voor dit product is in onderhoud. Alle bestellingen zullen tussen de 5 en 7 dagen later geleverd worden dan de aangegeven levertijd.
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
500,000+ happy customers 500.000+ tevreden klanten
100% tevredenheid 100% tevredenheid
Beste prijs gegarandeerd Beste prijs gegarandeerd
Altijd hulp op maat Altijd hulp op maat
trustpilot
4.5

B0 Poster Formaat

Alles over
B0 Posters

Wat voor soort poster is het B0 formaat?

B0 posters zijn vanwege hun grote formaat ideaal voor buiten. Ze hebben een afmeting van 1414 x 1000 mm, waardoor ze bijna niet te missen zijn. Ze passen perfect in bushokjes en in borden langs de wegen, waar veel mensen ze zullen zien. Maak je bericht duidelijk door een pakkend en opvallend ontwerp en tekst dat bij jouw merk past.

B0 Poster afmetingen in millimeters, centimeters en inches

Papier formaat: B0 Poster
Afmetingen in millimeters: 1414 x 1000 mm
Afmetingen in centimeters: 141.4 x 100 cm
Afmetingen in inches: 55.67 x 39.37 in

Laat jouw bericht opvallen

Pak de aandacht en laat zien wat je te bieden hebt!

Bestel B0 Posters

Wanneer gebruik ik B0 Posters?

Als je opzoek bent naar een poster dat de aandacht pakt, is een B0 poster perfect voor jou. B0 posters zijn zo groot dat je er een uitgebreid en creatief ontwerp op kwijt kan en het kan vormen tot een marketing product dat jouw marketing naar een ander niveau brengt.

Het formaat past goed in drukke gebieden, waar veel mensen er mee in aanraking zullen komen. Gepaard met een opvallend ontwerp zal jouw bericht zeker bij mensen blijven hangen.

Deze posters zijn verkrijgbaar in drie verschillende materialen, zoals de aanbevolen standaard 135 gsm gesatineerd, of de 115 gsm blueback, die perfect zijn voor op billboards aangezien ze geen kleur doorlaten, of de 170 gsm pvc, die perfect voor buiten zijn aangezien ze waterbestendig zijn.

Om meer over het B0 formaat te leren kan je contact met ons opnemen, of als je er al over uit bent kan je op onze poster pagina kijken voor alle beschikbare opties.

Print resolutie voor B0 Posters

Jouw B0 posters zien er het best uit als je de juiste resolutie gebruikt. Hanteer daarom een resolutie van 1414 x 1000 mm met 300 dpi, om de kwaliteit van jouw posters optimaal te houden. Voeg hier ook een afloop van 3mm aan toe, dit zorgt ervoor dat je jouw posters precies zoals verwacht ontvangt. Dit kan je gemakkelijk in InDesign doen met de ingebouwde afloop tool, of je doet dit handmatig in Photoshop. Als je niet zeker weet hoe dit moet, kan je gebruik maken van onze gratis sjablonen op de product pagina van het product dat je wilt bestellen.
Een gelukkig klant die blij is met de goedkope bedrukken producten van Drukzo.

Daarom kies je Drukzo

  • 500.000+ tevreden klanten

  • 100% tevredenheidsgarantie

  • Altijd een goed design

  • Altijd persoonlijke hulp

Dit zeggen onze klanten

Dit jaar ons jubileum feest en voor het… Elmo 23.07.2021

Dit jaar ons jubileum feest en voor het zesde jaar op rij een vlag besteld. Wij zijn nog steeds zeer tevreden over de service en kwaliteit van Drukzo, goede communicatie en snelle levering voor een nette prijs. Quinten heeft mij enorm geholpen en er voor gezorgd dat ondanks wat kleine problemen de vlag toch op tijd geleverd kan worden. Ik maak elk jaar traditioneel een vlag met oldschool paint, waardoor de kwaliteit en de resolutie enorm laag zijn en het aangeleverde bestand vaak niet meer dan 200kb is, dat Drukzo er nog zo'n mooie vlag van kan maken blijft voor ons verbazingwekkend. Wij hopen in de toekomst nog vele mooie vlaggen bij jullie te mogen bestellen en hopen dat jullie je elk jaar nog steeds bescheuren over onze bizarre ontwerpen en namen van ons Norg avontuur. Bedankt voor de mooie jaren, Groeten Team Norg.

Ik ben zeer tevreden over de Marion Smith 23.07.2021

Ik ben zeer tevreden over de hulpvaardigheid die ik heb ontvangen. Ik moest snel een bestelling in orde maken. Er waren voor mij een aantal onduidelijkheden. Die onduidelijkheden werden stapsgewijs met me doorgenomen met zeer veel geduld. (ik heb zelf minder geduld) Fijn dat het zo kon en ik geef mijn ervaring graag door.

Geweldige service en kwaliteit Maaike Van Der Veen - de Breed 21.07.2021

Ik bestel veel marketing materiaal bij Drukzo, al jaren. Ik ben super tevreden over de service en de kwaliteit. Ik had nu per ongeluk iets enkel bedrukt besteld terwijl het dubbel bedrukt moest zijn, dit werd opgepikt door Quinten Bauwens en dus niet zomaar voor lief genomen en gedrukt. Dat is super fijn, want aan enkele bedrukking had ik in dit geval niks gehad! Het is opgelost zonder enige moeite of bijbetaling. Geweldig! Bedankt Quinten & Drukzo!

Wat weerhoudt je ervan om vandaag te bestellen?

Uw naam

E-mailadres

Bedankt voor je feedback! Deze enquête is anoniem.

Kunnen we je ergens mee helpen? Ga dan naar deze pagina

Need help?