De actiecode is toegevoegd aan je winkelmandje Onze productiemachine voor dit product is in onderhoud. Alle bestellingen zullen tussen de 5 en 7 dagen later geleverd worden dan de aangegeven levertijd.
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
500,000+ happy customers 500.000+ tevreden klanten
100% tevredenheid 100% tevredenheid
Beste prijs gegarandeerd Beste prijs gegarandeerd
Altijd hulp op maat Altijd hulp op maat
trustpilot
4.5

Kaders? Een afrader!

Waarom is mijn kader onevenredig op het drukwerk?

Soms maakt men gebruik van een kader omdat dit bij het ontwerp hoort. Wij raden dit echter af. De kans is er namelijk dat het kader na het schoonsnijden niet evenwijdig is aan alle kanten. Wil je persé een kader, is dit geheel op eigen risico.

Voorbeeld van kaders, goed en slecht

Lijnen

Welke diktes mag ik gebruiken?

Indien je gebruik maakt van lijnen en strepen mogen deze niet dunner zijn dan 0,25 punts (pt). Negatieve lijnen moeten tenminste een dikte van 0,5 pt hebben. Gebruik je toch een dunnere lijn, dan is dit geheel op eigen risico. De kans is groot dat deze dan als ‘stippels’ of nauwelijks zichtbaar gedrukt wordt.

Watermerk, licht maar toch zichtbaar

Hoe krijg ik een watermerk in mijn design?

Wees voorzichtig met het gebruik van watermerken. Wanneer het watermerk te zwaar geplaatst wordt, kan jouw tekst of handschrift moeilijk te lezen zijn. Wij raden aan om een tint tussen de 8%-10% te gebruiken voor het beste resultaat. Bij een tint onder de 8% kunnen wij niet garanderen dat de print op het drukwerk komt.

Wat weerhoudt je ervan om vandaag te bestellen?

Uw naam

E-mailadres

Bedankt voor je feedback! Deze enquête is anoniem.

Kunnen we je ergens mee helpen? Ga dan naar deze pagina

Need help?