De actiecode is toegevoegd aan je winkelmandje Onze productiemachine voor dit product is in onderhoud. Alle bestellingen zullen tussen de 5 en 7 dagen later geleverd worden dan de aangegeven levertijd.
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
500,000+ happy customers 500.000+ tevreden klanten
100% tevredenheid 100% tevredenheid
Beste prijs gegarandeerd Beste prijs gegarandeerd
Altijd hulp op maat Altijd hulp op maat
trustpilot
4.5

A6 Menukaart Formaat

Alles over het
A6 Menukaart Formaat

Wat voor soort menukaart is het A6 formaat?

A6 menukaarten zijn redelijk klein, met een afmeting van 105 x 148 mm. Dit is hetzelfde als 1/4e van een A4 formaat. Zulke menukaarten worden vaak gebruikt als toevoeging tot het hoofd-menu in restaurants. Je kan er van alles op kwijt, van limited deals, kortingen, snacks, of speciale dranken.

A6 Menukaart afmetingen in millimeters, centimeters en inches

Papier formaat: A6 Menukaart
Afmetingen in millimeters: 105 x 148 mm
Afmetingen in centimeters: 10.5 x 14.8 cm
Afmetingen in inches: 4.13 x 5.83 in

Laat jouw gerechten
uitblinken in stijl

Je menukaart weerspiegelt de kwaliteit van je gerechten. Ontwerp het dus met liefde!

Bestel nu

Wanneer gebruik ik A6 Menukaarten?

A6 menukaarten zijn meestal te klein om als hoofdmenu gebruikt te worden. Het is echter wel een populair formaat om als extra menu gebruikt te worden. Hier kan je bijvoorbeeld speciale gerechten, deals, en kortingen op kwijt. Je kan het ook gebruiken als drankenkaart. Bied je een gerecht aan dat zelf samengesteld kan worden? Ga voor een A6 kaart om de opties en de stappen op te weergeven.

Een groot voordeel van deze menukaarten is dat ze erg kosten-efficiënt zijn. Je kan ze dus vaker bestellen, en telkens updaten, zonder dat je teveel geld kwijt bent. Zoals altijd bij Drukzo zijn deze menukaarten volledig aan te passen naar jouw wensen. Zo kan je een menu maken dat perfect bij je restaurant past. Zorg ervoor dat je jouw gerechten eer doet door voor mooie menukaarten te gaan.

Bij Drukzo kan je A6 menukaarten vinden als ongevouwen menu's met 5 verschillende diktes om uit te kiezen, afhankelijk van je budget en hoe je ze wilt gebruiken. Van dun 90 gsm papier tot dik 400 gsm papier, de keuze is aan jou. Je kan ook uit 4 verschillende afwerkingen kiezen om je menu een extra glans te geven, of ga voor beschrijfbare menu's! A6 menukaarten zijn ook verkrijgbaar als gevouwen, wikkelvouw, of zigzagvouw menukaarten.

Print resolutie voor A6 Menukaarten

Voor een duidelijke afbeelding van A6 formaat is het noodzakelijk dat je de juiste resolutie gebruikt. voor dit formaat is dat 105 x 148 mm met 300 dpi. Vergeet niet om een afloop van 3 mm aan alle zijdes van je ontwerp toe te voegen. Dit voorkomt dat je witte randjes rondom je drukwerk krijgt. Weet je niet zeker hoe je dit moet doen? InDesign heeft een ingebouwde tool waarmee je gemakkelijk afloop kan toevoegen. In Photoshop moet dit handmatig. Om je hierbij te helpen kan je gebruik maken van de gratis sjablonen op de product pagina van het product dat je wilt bestellen.

Ontwerp het Zelf!

Jouw gloednieuwe ontwerp is razendsnel klaar dankzij onze collectie van +100.000 unieke design templates.

Ontwerp nu
Een gelukkig klant die blij is met de goedkope bedrukken producten van Drukzo.

Daarom kies je Drukzo

  • 500.000+ tevreden klanten

  • 100% tevredenheidsgarantie

  • Altijd een goed design

  • Altijd persoonlijke hulp

Dit zeggen onze klanten

Dit jaar ons jubileum feest en voor het… Elmo 23.07.2021

Dit jaar ons jubileum feest en voor het zesde jaar op rij een vlag besteld. Wij zijn nog steeds zeer tevreden over de service en kwaliteit van Drukzo, goede communicatie en snelle levering voor een nette prijs. Quinten heeft mij enorm geholpen en er voor gezorgd dat ondanks wat kleine problemen de vlag toch op tijd geleverd kan worden. Ik maak elk jaar traditioneel een vlag met oldschool paint, waardoor de kwaliteit en de resolutie enorm laag zijn en het aangeleverde bestand vaak niet meer dan 200kb is, dat Drukzo er nog zo'n mooie vlag van kan maken blijft voor ons verbazingwekkend. Wij hopen in de toekomst nog vele mooie vlaggen bij jullie te mogen bestellen en hopen dat jullie je elk jaar nog steeds bescheuren over onze bizarre ontwerpen en namen van ons Norg avontuur. Bedankt voor de mooie jaren, Groeten Team Norg.

Ik ben zeer tevreden over de Marion Smith 23.07.2021

Ik ben zeer tevreden over de hulpvaardigheid die ik heb ontvangen. Ik moest snel een bestelling in orde maken. Er waren voor mij een aantal onduidelijkheden. Die onduidelijkheden werden stapsgewijs met me doorgenomen met zeer veel geduld. (ik heb zelf minder geduld) Fijn dat het zo kon en ik geef mijn ervaring graag door.

Geweldige service en kwaliteit Maaike Van Der Veen - de Breed 21.07.2021

Ik bestel veel marketing materiaal bij Drukzo, al jaren. Ik ben super tevreden over de service en de kwaliteit. Ik had nu per ongeluk iets enkel bedrukt besteld terwijl het dubbel bedrukt moest zijn, dit werd opgepikt door Quinten Bauwens en dus niet zomaar voor lief genomen en gedrukt. Dat is super fijn, want aan enkele bedrukking had ik in dit geval niks gehad! Het is opgelost zonder enige moeite of bijbetaling. Geweldig! Bedankt Quinten & Drukzo!

Wat weerhoudt je ervan om vandaag te bestellen?

Uw naam

E-mailadres

Bedankt voor je feedback! Deze enquête is anoniem.

Kunnen we je ergens mee helpen? Ga dan naar deze pagina

Need help?