De actiecode is toegevoegd aan je winkelmandje Onze productiemachine voor dit product is in onderhoud. Alle bestellingen zullen tussen de 5 en 7 dagen later geleverd worden dan de aangegeven levertijd.
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
500,000+ happy customers 500.000+ tevreden klanten
100% tevredenheid 100% tevredenheid
Beste prijs gegarandeerd Beste prijs gegarandeerd
Altijd hulp op maat Altijd hulp op maat
trustpilot
4.5

A6 Folder Formaat

Alles over
A6 Folders

Wat voor soort folder is het A6 formaat?

A6 folders zijn veel kleiner dan de standaard A4 folders, met een afmeting van 105 x 148 mm. Net zoals de andere A-serie folders wordt dit formaat vaak gebruikt om bedrijven mee te promoten. Door de meerdere pagina's heb je, ondanks het kleine formaat van de folders, genoeg ruimte om informatie kwijt te kunnen.

A6 Folder afmetingen in millimeters, centimeters en inches

Papier formaat: A6 Folder
Afmetingen in millimeters: 105 x 148 mm
Afmetingen in centimeters: 10.5 x 14.8 cm
Afmetingen in inches: 4.13 x 5.83 in

Bedrukte
Gevouwen Folders

Druk voordeelig Gevouwen Folders om
jouw bedrijf of evenement te boosten!

Bestel A6 Folders

Wanneer gebruik ik A6 Gevouwen Folders?

Dit folder formaat wordt vaak gebruikt om de hoofdlijnen en belangrijkste punten van je bedrijf mee te communiceren. Hoewel het kleiner is dan een A4 en A5 formaat, heeft het nog genoeg ruimte om belangrijke informatie en een design kwijt te kunnen. Je kan er bijvoorbeeld je lopende acties of een waardebon in verwerken.

Het kleine, compacte formaat maakt het een ideaal promotie product. Je kan ze gemakkelijk uitdelen en de ontvangers kunnen het makkelijk bewaren tot ze tijd hebben om ernaar te kijken. Hierdoor is de kans groter dat je bericht aan komt bij mensen en dat je folders niet zomaar weggegooit worden.

Met deze folders kan je vrij zijn in je creativiteit. Het biedt namelijk genoeg ruimte voor een minimalistisch maar opvallend ontwerp. Je kan je logo bijvoorbeeld op de voor- en achterkant laten drukken. De pagina's aan de binnenkant kan je gebruiken om je producten in te laten zien.

Er zijn veel verschillende gevouwen folders om uit te kiezen. Als je meer informatie kwijt wilt kan je bijvoorbeeld voor een enkelvouw folder kiezen. Als je creatief wilt zijn, is de zigzagvouw een ideale optie voor jou.

Print resolutie voor A6 folders

Om er zeker van te zijn dat je de beste resolutie voor je A6 folders hebt, is het belangrijk om een resolutie van 105 x 148 mm met 300 ppi aan te houden. Vergeet niet om een 3 mm afloop toe te voegen aan alle zijdes van je ontwerp om te voorkomen dat je jouw drukwerk met een witte rand eromheen ontvangt. Je kan afloop gemakkelijk toevoegen in InDesign met de afloop tool. In Photoshop moet dit handmatig gedaan worden. Om je hierbij te helpen kan je gebruik maken van onze gratis sjablonen op de product pagina van het product dat je besteld hebt.

Ontwerp het Zelf!

Jouw gloednieuwe ontwerp is razendsnel klaar dankzij onze collectie van +100.000 unieke design templates.

Ontwerp nu
Een gelukkig klant die blij is met de goedkope bedrukken producten van Drukzo.

Daarom kies je Drukzo

  • 500.000+ tevreden klanten

  • 100% tevredenheidsgarantie

  • Altijd een goed design

  • Altijd persoonlijke hulp

Dit zeggen onze klanten

Snelle en goede service. Danika Streppel 29.07.2021

Snelle en goede service. Goede kwaliteit en zeker niet duur. Klantenservice reageert ook snel en helpt. Kreeg een beschadigde plaat thuis, direct de volgende dag een nieuwe plaat binnen.!

super super happy Wonderland by Alicja 28.07.2021

super super happy het is niet alleen te duur, maar klantenservice is ook altijd vriendelijk. sinds 4 jaar bestellen we onze producten via Drukzo en zijn nog niet teleurgesteld. :))

Dit jaar ons jubileum feest en voor het… Elmo 23.07.2021

Dit jaar ons jubileum feest en voor het zesde jaar op rij een vlag besteld. Wij zijn nog steeds zeer tevreden over de service en kwaliteit van Drukzo, goede communicatie en snelle levering voor een nette prijs. Quinten heeft mij enorm geholpen en er voor gezorgd dat ondanks wat kleine problemen de vlag toch op tijd geleverd kan worden. Ik maak elk jaar traditioneel een vlag met oldschool paint, waardoor de kwaliteit en de resolutie enorm laag zijn en het aangeleverde bestand vaak niet meer dan 200kb is, dat Drukzo er nog zo'n mooie vlag van kan maken blijft voor ons verbazingwekkend. Wij hopen in de toekomst nog vele mooie vlaggen bij jullie te mogen bestellen en hopen dat jullie je elk jaar nog steeds bescheuren over onze bizarre ontwerpen en namen van ons Norg avontuur. Bedankt voor de mooie jaren, Groeten Team Norg.

Wat weerhoudt je ervan om vandaag te bestellen?

Uw naam

E-mailadres

Bedankt voor je feedback! Deze enquête is anoniem.

Kunnen we je ergens mee helpen? Ga dan naar deze pagina

Need help?