De actiecode is toegevoegd aan je winkelmandje Onze productiemachine voor dit product is in onderhoud. Alle bestellingen zullen tussen de 5 en 7 dagen later geleverd worden dan de aangegeven levertijd.
Alle producten
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
500,000+ happy customers 500.000+ tevreden klanten
100% tevredenheid 100% tevredenheid
Beste prijs gegarandeerd Beste prijs gegarandeerd
Altijd hulp op maat Altijd hulp op maat
trustpilot
4.5

A5 FORMAAT

Alles over
A5 Formaat

Wat voor soort papier is het A5 formaat?

Het A5 papier formaat wordt vaak gebruikt bij het drukken van brochures, notitieboekjes, en flyers. Door een vel A4 papier door midden te vouwen over de lange zijde krijg je een A5 formaat. Het heeft een afmeting van 148 x 210 mm en is een kosten-efficiënte oplossing voor kleine bedrijven of start up bedrijven. Hoewel het redelijk klein is, biedt het A5 formaat nogsteeds genoeg ruimte voor designs en tekst.

A5 afmetingen in millimeters, centimeters en inches

Papier formaat: A5
Afmetingen in millimeters: 148 x 210 mm
Afmetingen in centimeters: 14.8 x 21 cm
Afmetingen in inches: 5.8 x 8.3 in

Wanneer gebruik ik A5 papier voor drukwerk?

Het A5 papier formaat is makkelijk mee te nemen en uit te delen, perfect dus als je folders of flyers wilt distribueren in drukkere gebieden. Dit formaat wordt ook vaak gebruikt voor brochures en notitieboekes.

Bij Drukzo bieden wij geniete brochures aan die beschikbaar zijn in veel premium papiersoorten. De binnen pagina's zijn beschikbaar in dun, standaard, medium, en dikke papiertypes met een zijde-afwerking voor de coverpagina's voor een mooi glanzende uitstraling.

Flyers hebben wij in full-colour en kunnen perfect naar jouw marketing benodigdheden ontworpen worden. Deze komen ook in verschillende diktes zoals dun, medium, standaard, en dik, wat toevoegd aan hun kwaliteit.

Wij bieden ook notitieboekjes aan, die als promotie materiaal of relatiegeschenk gebruikt kan worden. Deze zijn niet alleen beschikbaar in een handig A5 formaat, maar zijn ook redelijk goedkoop en kunnen snel geleverd worden. Hiermee is het een handige budget optie voor iedereen, een goede investering!

Print resolutie voor A5

Als je een afbeelding van A5 formaat wilt afdrukken, zorg er dan voor dat je de juiste resolutie gebruikt. Voor een A5 formaat is de resolutie van 148 x 210 mm met 300 ppi (pixels per inch) perfect. Zorg er ook voor dat je afloop toe voegt om te voorkomen dat je producten met een witte rand bezorgd worden. Een afloop van 3 mm om alle zijdes is genoeg. InDesign heeft een tool waarmee je makkelijk je afloop toe kan voegen. Photoshop maakt het iets lastiger, daarin moet je het handmatig toevoegen. Niet zeker of je afloop op de juiste manier hebt toegevoed? Check onze gratis sjablonen op de product pagina van het product dat je wilt bestellen.
Start chat

Ik regel alles,
bestel via mij!

or
Een gelukkig klant die blij is met de goedkope bedrukken producten van Drukzo.

Daarom kies je Drukzo

  • 500.000+ tevreden klanten

  • 100% tevredenheidsgarantie

  • Altijd een goed design

  • Altijd persoonlijke hulp

Dit zeggen onze klanten

Snelle levering en goede klantenservice Jasper van Leeuwen 12.04.2021

Snelle levering en goede klantenservice

Tevreden vaste klant Elvira Beyens 6.04.2021

Ik heb een klein bedrijfje in Graphic Design en gebruik deze website al langer om de flyers, banners etc van mijn klanten te bestellen. Echt tevreden. En geen robot aan de lijn bij problemen.

Lage prijs en toch perfecte service! Pim 6.04.2021

Lage prijs in combinatie met perfecte service: - duidelijke website - goede workflow - digitale en handmatig gecontroleerde drukproef - levering conform afspraak - goede kwaliteit drukwerk Volgende keer zeker weer!