0
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
500.000+ tevreden klanten
100% tevredenheid
Beste prijs gegarandeerd
Altijd hulp op maat
trustpilot
4.4

A5 Flyer Formaten

Alles over <br> A5 Flyers

Alles over
A5 Flyers

Wat voor soort papier is het A5 formaat?

Het A5 formaat voor flyers hebben een afmeting van 148 x 210 mm. Deze flyers zijn een minder grote investering aangezien ze kleiner zijn dan A4 flyers bijvoorbeeld. Ze bieden tegelijkertijd wel genoeg ruimte voor relevante informatie en ontwerpen aan, wat het een effectief marketing medium maakt. Dankzij deze kenmerken is het een goede optie voor start-ups en kleine bedrijven met een klein budget.

A5 Flyer afmetingen in millimeters, centimeters en inches

Papier formaat: A5 Flyer
Afmetingen in millimeters: 148 x 210 mm
Afmetingen in centimeters: 14.8 x 21 cm
Afmetingen in inches: 5.8 x 8.3 in
Opvallen met<br> 
__Flyer & Folders__

Opvallen met
Flyer & Folders

Druk voordelige flyers af om jouw bedrijf of evenement een boost te geven!

Bestel A5 Flyers

Wanneer gebruik ik A5 Flyers?

A5 Flyers zijn makkelijk mee te nemen en te distributeren dankzij hun kleine formaat. Dit werkt goed als je ze in drukkere gebieden uit wilt delen, wat je merkbekendheid mogelijk vergroot.

Als het gaat om het drukken van A5 flyers en A5 folders, kan je op Drukzo rekenen om het allemaal voor jou te regelen. Wij hebben een groot aanbod aan flyers en folders, er zit altijd wel wat tussen dat perfect bij jouw marketing campagne past. Wij hebben bijvoorbeeld flyers die in verschillende diktes gedrukt kunnen worden, zoals dun, medium, standaard, en dik.

Ook hebben wij A5 flyers in verschillende uitstralingen zoals glanzend, mat, en beschrijfbaar, wat je flyers een extra dimensie geeft. Folders zijn beschikbaar in glanzend en mat, wat de kwaliteit van de folders omhoog brengt. Onze folders kunnen op dun, medium en dik papier gedrukt worden, wat 135 gsm, 170 gsm, en 250 gsm is. Door het compacte formaat kan je ze gemakkelijk op de post doen, wat het effectief promotie materiaal maakt.

Het bevat genoeg ruimte voor jouw ontwerp en text, en met het compacte formaat kan je er zeker van zijn dat deze A5 flyers betrouwbare marketing materialen zullen zijn.

Print resolutie voor A5 Flyers

Voor de beste afbeeldingen op je A5 flyers is het belangrijk dat je de juiste resolutie gebruikt. Ga voor een resolutie van 210 x 297 mm met 300 ppi om de beste resolutie te hebben. Zorg er wel voor dat je een 3 mm afloop aan alle zijdes van je ontwerp toevoegt. Zo weet je zeker dat je jouw producten precies als verwacht ontvangt. Je kan gemakkelijk de tool van InDesign gebruiken om dit te doen. In Photoshop gaat dit wat lastiger, je moet het in dit programma namelijk handmatig doen. Je kan ook onze gratis sjablonen gebruiken op de product pagina van het product dat je bestelt om er zeker van te zijn dat je het correct toevoegt.
Een gelukkig klant die blij is met de goedkope bedrukken producten van Drukzo.

Daarom kies je Drukzo

  • 500.000+ tevreden klanten

  • 100% tevredenheidsgarantie

  • Altijd een goed design

  • Altijd persoonlijke hulp

Dit zeggen onze klanten

Super service K. 20.01.2022

Super service! Er werd meegedacht en advies gegeven waardoor ik erg tevreden ben over het eindresultaat. En snelle bezorging!

ik ben geholpen door anouk eva lo li 14.01.2022

ik ben geholpen door anouk eva, en we zijn grotendeels van de dag bezig geweest ze heeft me hier goed bij geholpen en ze was zeer geduldig heel erg bedankt voor je hulp anouk eva!

Snel, flexibel en kwaliteit! Jol 10.01.2022

Wat een snelle & flexibele service! Ontzettend meedenkend en accuraat wordt er een kwalitatief goed product vormgegeven. Ontzettend flexibel heeft Quinten tot op het laatste moment meegedacht en geholpen om het product nog aan te passen. Daarna een snelle levering. We bestellen bij herhaling graag bij Drukzo!

Wat weerhoudt je ervan om vandaag te bestellen?

Uw naam

E-mailadres

Bedankt voor je feedback! Deze enquête is anoniem.

Kunnen we je ergens mee helpen? Ga dan naar deze pagina