De actiecode is toegevoegd aan je winkelmandje Onze productiemachine voor dit product is in onderhoud. Alle bestellingen zullen tussen de 5 en 7 dagen later geleverd worden dan de aangegeven levertijd.
Alle producten
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
500,000+ happy customers 500.000+ tevreden klanten
100% tevredenheid 100% tevredenheid
Beste prijs gegarandeerd Beste prijs gegarandeerd
Altijd hulp op maat Altijd hulp op maat
trustpilot
4.5

A4 Menukaart Formaat

Alles over het
A4 Menukaart Formaat

Wat voor soort menukaart is het A4 formaat?

Ben je opzoek naar een menukaart waarop je al je gerechten kan weergeven terwijl je ook nog genoeg ruimte hebt voor een mooi ontwerp dat bij je restaurant past? Ga dan voor A4 menukaarten. Met een afmeting van 210 x 297 mm is dit het meest gebruikte formaat voor menukaarten.

A4 Menukaart afmetingen in millimeters, centimeters en inches

Papier formaat: A4 Menukaart
Afmetingen in millimeters: 210 x 297 mm
Afmetingen in centimeters: 21 x 29.7 cm
Afmetingen in inches: 8.3 x 11.7 in

Laat jouw gerechten
uitblinken in stijl

Je menukaart weerspiegelt de kwaliteit van je gerechten. Ontwerp het dus met liefde!

Bestel nu

Wanneer gebruik ik A4 Menukaarten?

A4 menukaarten zijn de meest veelzijdige optie die je kan vinden en zijn dus geschikt voor allerlei verschillende soorten restaurants. Het voordeel van dit formaat is dat ze een formaat hebben dat lekker in de hand ligt en makkelijk uit te delen aan je klanten. Je kan kiezen voor een enkelzijdige bedrukking, een dubbelzijdige bedrukking, of zelfs een gevouwen menukaart gaan.

A4 menukaarten zie je vaak in fast-food en afhaal restaurants. Klanten van dit soort restaurants komen vaak langs voor een snelle hap, en hebben dus geen overvolle menukaart nodig. A4 menukaarten zijn groot genoeg voor een duidelijk overzicht van je gerechten en je kan er ook nog een ontwerp op kwijt.

Bij Drukzo kan je je menukaarten van a tot z personaliseren. Kies voor de soort menukaart, zoals standaard, pvc, of gevouwen. Kies vervolgens voor dikte en afwerking van je menukaart. Geef als laatste aan hoeveel stuks je wilt hebben en wanneer je het geleverd wilt hebben. Plaats je bestelling, upload je ontwerp en laat de rest aan ons over.

Print resolutie voor A4 Menukaarten

Om een menukaart van de beste kwaliteit te maken is het belangrijk dat je de juiste resolutie gebruikt. Voor dit formaat is dat 210 x 297 mm met 300 dpi. Vergeet niet om afloop toe te voegen! Door een afloop van 3 mm aan alle zijdes van je ontwerp toe te voegen, zorg je ervoor dat je jouw menukaarten zonder witte snijrandjes ontvangt. Je kan dit gemakkelijk toevoegen in de ingebouwde tool in InDesign, of handmatig in Photoshop. Om je hierbij te helpen kan je gebruik maken van de gratis sjablonen op de product pagina van het product dat je wilt bestellen.
Start chat

Ik regel alles,
bestel via mij!

or
Een gelukkig klant die blij is met de goedkope bedrukken producten van Drukzo.

Daarom kies je Drukzo

  • 500.000+ tevreden klanten

  • 100% tevredenheidsgarantie

  • Altijd een goed design

  • Altijd persoonlijke hulp

Dit zeggen onze klanten

Snelle levering en goede klantenservice Jasper van Leeuwen 12.04.2021

Snelle levering en goede klantenservice

Tevreden vaste klant Elvira Beyens 6.04.2021

Ik heb een klein bedrijfje in Graphic Design en gebruik deze website al langer om de flyers, banners etc van mijn klanten te bestellen. Echt tevreden. En geen robot aan de lijn bij problemen.

Lage prijs en toch perfecte service! Pim 6.04.2021

Lage prijs in combinatie met perfecte service: - duidelijke website - goede workflow - digitale en handmatig gecontroleerde drukproef - levering conform afspraak - goede kwaliteit drukwerk Volgende keer zeker weer!