De actiecode is toegevoegd aan je winkelmandje Onze productiemachine voor dit product is in onderhoud. Alle bestellingen zullen tussen de 5 en 7 dagen later geleverd worden dan de aangegeven levertijd.
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
500,000+ happy customers 500.000+ tevreden klanten
100% tevredenheid 100% tevredenheid
Beste prijs gegarandeerd Beste prijs gegarandeerd
Altijd hulp op maat Altijd hulp op maat
trustpilot
4.5

A4 Menukaart Formaat

Alles over het
A4 Menukaart Formaat

Wat voor soort menukaart is het A4 formaat?

Ben je opzoek naar een menukaart waarop je al je gerechten kan weergeven terwijl je ook nog genoeg ruimte hebt voor een mooi ontwerp dat bij je restaurant past? Ga dan voor A4 menukaarten. Met een afmeting van 210 x 297 mm is dit het meest gebruikte formaat voor menukaarten.

A4 Menukaart afmetingen in millimeters, centimeters en inches

Papier formaat: A4 Menukaart
Afmetingen in millimeters: 210 x 297 mm
Afmetingen in centimeters: 21 x 29.7 cm
Afmetingen in inches: 8.3 x 11.7 in

Laat jouw gerechten
uitblinken in stijl

Je menukaart weerspiegelt de kwaliteit van je gerechten. Ontwerp het dus met liefde!

Bestel nu

Wanneer gebruik ik A4 Menukaarten?

A4 menukaarten zijn de meest veelzijdige optie die je kan vinden en zijn dus geschikt voor allerlei verschillende soorten restaurants. Het voordeel van dit formaat is dat ze een formaat hebben dat lekker in de hand ligt en makkelijk uit te delen aan je klanten. Je kan kiezen voor een enkelzijdige bedrukking, een dubbelzijdige bedrukking, of zelfs een gevouwen menukaart gaan.

A4 menukaarten zie je vaak in fast-food en afhaal restaurants. Klanten van dit soort restaurants komen vaak langs voor een snelle hap, en hebben dus geen overvolle menukaart nodig. A4 menukaarten zijn groot genoeg voor een duidelijk overzicht van je gerechten en je kan er ook nog een ontwerp op kwijt.

Bij Drukzo kan je je menukaarten van a tot z personaliseren. Kies voor de soort menukaart, zoals standaard, pvc, of gevouwen. Kies vervolgens voor dikte en afwerking van je menukaart. Geef als laatste aan hoeveel stuks je wilt hebben en wanneer je het geleverd wilt hebben. Plaats je bestelling, upload je ontwerp en laat de rest aan ons over.

Print resolutie voor A4 Menukaarten

Om een menukaart van de beste kwaliteit te maken is het belangrijk dat je de juiste resolutie gebruikt. Voor dit formaat is dat 210 x 297 mm met 300 dpi. Vergeet niet om afloop toe te voegen! Door een afloop van 3 mm aan alle zijdes van je ontwerp toe te voegen, zorg je ervoor dat je jouw menukaarten zonder witte snijrandjes ontvangt. Je kan dit gemakkelijk toevoegen in de ingebouwde tool in InDesign, of handmatig in Photoshop. Om je hierbij te helpen kan je gebruik maken van de gratis sjablonen op de product pagina van het product dat je wilt bestellen.
Een gelukkig klant die blij is met de goedkope bedrukken producten van Drukzo.

Daarom kies je Drukzo

  • 500.000+ tevreden klanten

  • 100% tevredenheidsgarantie

  • Altijd een goed design

  • Altijd persoonlijke hulp

Dit zeggen onze klanten

Dit jaar ons jubileum feest en voor het… Elmo 23.07.2021

Dit jaar ons jubileum feest en voor het zesde jaar op rij een vlag besteld. Wij zijn nog steeds zeer tevreden over de service en kwaliteit van Drukzo, goede communicatie en snelle levering voor een nette prijs. Quinten heeft mij enorm geholpen en er voor gezorgd dat ondanks wat kleine problemen de vlag toch op tijd geleverd kan worden. Ik maak elk jaar traditioneel een vlag met oldschool paint, waardoor de kwaliteit en de resolutie enorm laag zijn en het aangeleverde bestand vaak niet meer dan 200kb is, dat Drukzo er nog zo'n mooie vlag van kan maken blijft voor ons verbazingwekkend. Wij hopen in de toekomst nog vele mooie vlaggen bij jullie te mogen bestellen en hopen dat jullie je elk jaar nog steeds bescheuren over onze bizarre ontwerpen en namen van ons Norg avontuur. Bedankt voor de mooie jaren, Groeten Team Norg.

Ik ben zeer tevreden over de Marion Smith 23.07.2021

Ik ben zeer tevreden over de hulpvaardigheid die ik heb ontvangen. Ik moest snel een bestelling in orde maken. Er waren voor mij een aantal onduidelijkheden. Die onduidelijkheden werden stapsgewijs met me doorgenomen met zeer veel geduld. (ik heb zelf minder geduld) Fijn dat het zo kon en ik geef mijn ervaring graag door.

Geweldige service en kwaliteit Maaike Van Der Veen - de Breed 21.07.2021

Ik bestel veel marketing materiaal bij Drukzo, al jaren. Ik ben super tevreden over de service en de kwaliteit. Ik had nu per ongeluk iets enkel bedrukt besteld terwijl het dubbel bedrukt moest zijn, dit werd opgepikt door Quinten Bauwens en dus niet zomaar voor lief genomen en gedrukt. Dat is super fijn, want aan enkele bedrukking had ik in dit geval niks gehad! Het is opgelost zonder enige moeite of bijbetaling. Geweldig! Bedankt Quinten & Drukzo!

Wat weerhoudt je ervan om vandaag te bestellen?

Uw naam

E-mailadres

Bedankt voor je feedback! Deze enquête is anoniem.

Kunnen we je ergens mee helpen? Ga dan naar deze pagina

Need help?