De actiecode is toegevoegd aan je winkelmandje Onze productiemachine voor dit product is in onderhoud. Alle bestellingen zullen tussen de 5 en 7 dagen later geleverd worden dan de aangegeven levertijd.
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
500,000+ happy customers 500.000+ tevreden klanten
100% tevredenheid 100% tevredenheid
Beste prijs gegarandeerd Beste prijs gegarandeerd
Altijd hulp op maat Altijd hulp op maat
trustpilot
4.5

A10 FORMAAT

Alles over
A10 Formaat

Wat voor soort papier is het A10 formaat?

Hoewel A10 de kleinste van de A serie is, is het met een afmeting van 37 x 26 mm en een gelimiteerde drukgebied nogsteeds heel handig voor het drukken van stempels of kleine coupons. Door zijn kleine formaat is het ook bijna onmogelijk om erop te schrijven.

A10 afmetingen in millimeters, centimeters en inches

Papier formaat: A10
Afmetingen in millimeters: 37 x 26 mm
Afmetingen in centimeters: 3.7 x 2.6 cm
Afmetingen in inches: 1 x 1.5 in

Wanneer gebruik ik A10 papier voor drukwerk?

Het A10 formaat wordt vaak gebruikt voor het drukken van kleine stempels en coupons. Ondanks de gelimiteerde ruimte kan je nogsteeds jouw logo erop drukken. Dit formaat kan je gebruiken om bijvoorbeeld stempels of vouchers uit te delen aan je klanten bij je volgende bedrijfsevenement.

Het voordeel van dit formaat is dat het zo klein is dat je gemakkelijk veel stempels of vouchers kan laten drukken zonder er te veel geld in te investeren. Daarnaast kan je ze ook gemakkelijk in grote hoeveelheden meenemen, dankzij het kleine formaat. Zo kan je ze gemakkelijk uitdelen.

Neem contact met ons op en vraag een offerte aan voor een product op A10 formaat. Wij komen vervolgens zo snel mogelijk met een offerte. Je kan ook je ontwerp naar ons sturen. Wij zullen dan de beste manier zoeken om jouw ontwerp op A10 couponnen, stickers, of een ander product te drukken.

Print resolutie voor A10

Voor het drukken van een afbeelding van A10 formaat, de kleinste van de A- serie, is het essentieel om de juiste resolutie van 26 x 37 mm met 300 ppi (pixels per inch) te gebruiken. Voeg een afloop van 3 mm toe aan alle randen van je ontwerp, om er zeker van te zijn dat jouw drukwerk zonder witte rand geleverd worden. InDesign heeft een tool waarmee je gemakkelijk afloop toe kan voegen, maar in Photoshop moet dit handmatig gedaan worden. Niet zeker of je afloop op de juiste manier toegevoegd hebt? Check onze gratis sjablonen op de product pagina van het product dat je wilt bestellen.

Ontwerp het Zelf!

Jouw gloednieuwe ontwerp is razendsnel klaar dankzij onze collectie van +100.000 unieke design templates.

Ontwerp nu
Een gelukkig klant die blij is met de goedkope bedrukken producten van Drukzo.

Daarom kies je Drukzo

  • 500.000+ tevreden klanten

  • 100% tevredenheidsgarantie

  • Altijd een goed design

  • Altijd persoonlijke hulp

Dit zeggen onze klanten

super super happy Wonderland by Alicja 28.07.2021

super super happy het is niet alleen te duur, maar klantenservice is ook altijd vriendelijk. sinds 4 jaar bestellen we onze producten via Drukzo en zijn nog niet teleurgesteld. :))

Dit jaar ons jubileum feest en voor het… Elmo 23.07.2021

Dit jaar ons jubileum feest en voor het zesde jaar op rij een vlag besteld. Wij zijn nog steeds zeer tevreden over de service en kwaliteit van Drukzo, goede communicatie en snelle levering voor een nette prijs. Quinten heeft mij enorm geholpen en er voor gezorgd dat ondanks wat kleine problemen de vlag toch op tijd geleverd kan worden. Ik maak elk jaar traditioneel een vlag met oldschool paint, waardoor de kwaliteit en de resolutie enorm laag zijn en het aangeleverde bestand vaak niet meer dan 200kb is, dat Drukzo er nog zo'n mooie vlag van kan maken blijft voor ons verbazingwekkend. Wij hopen in de toekomst nog vele mooie vlaggen bij jullie te mogen bestellen en hopen dat jullie je elk jaar nog steeds bescheuren over onze bizarre ontwerpen en namen van ons Norg avontuur. Bedankt voor de mooie jaren, Groeten Team Norg.

Ik ben zeer tevreden over de Marion Smith 23.07.2021

Ik ben zeer tevreden over de hulpvaardigheid die ik heb ontvangen. Ik moest snel een bestelling in orde maken. Er waren voor mij een aantal onduidelijkheden. Die onduidelijkheden werden stapsgewijs met me doorgenomen met zeer veel geduld. (ik heb zelf minder geduld) Fijn dat het zo kon en ik geef mijn ervaring graag door.

Wat weerhoudt je ervan om vandaag te bestellen?

Uw naam

E-mailadres

Bedankt voor je feedback! Deze enquête is anoniem.

Kunnen we je ergens mee helpen? Ga dan naar deze pagina

Need help?